Over

Missie

Het delen van passie en kennis om jou met het juiste advies op elk gebied van fietsen te voorzien. Zowel fysiek als door persoonlijke coaching, training en begeleiding.

Visie

Het complete plaatje aanbieden van materiaal, coaching, trainingschema’s en de samenwerking met Be-MTB. Door middel van alle aspecten een community creëren die elkaar vindt en avonturen deelt.

Kernwaardes

  • Expertise door praktijkervaring
  • Enthousiasme en passie
  • Klant en servicegericht
  • Professioneel
Kind aan huis. Mijn one stop shop voor MTB-benodigdheden en advies. Persoonlijke aandacht, heel fijne service!
Martijn Boss

Van Passie, naar Topsport, naar Business: Tijdens mijn Alo opleiding kwam ik in aanmerking met die 2-wieler op ruige bandjes. Al snel had de sport mijn hart te pakken. Het avontuur, de techniek van de fiets, de fysieke en mentale uitdaging en de mogelijkheid de wereld rond te reizen voor WK’s en wereld bekers. Geweldig!!

Al die landen en al die mooie mensen om samen je passie te delen en te inspireren. Het maximale uit jezelf halen. Dit is de reden waarom ik na mijn topsport carrière met 12 nationale titels en 3 Cape Epic’s een winkel ben begonnen.

Laura is een geweldig leuk mens en zeer professioneel. Mocht je een nieuwe mountainbike willen kopen dan is LT-Sports en keuze waar je geen spijt van krijgt! Top service.
Mike Opheij

Het is mijn doel een plek te creëren, zowel fysiek als online, om mijn passie, kennis en ervaringen te delen en jou aan de juiste “dreambike” te helpen of voor jou de juiste afstelling te vinden, of het juiste trainingsschema op basis van jouw eigen fysieke/technische doelstellingen, alsook het behalen hiervan.