Welkom bij LT Sports

Meer dan alleen een bike shop!

LT Sports stopt per 1 maart 2024

Na zeven succesvolle jaren in de sportfietsenbranche heeft LT Sports besloten haar fysieke winkel te sluiten. Laura, oprichter van LT Sports, zal toetreden tot cycleXperience – Specialized Brandstore in Uden. Deze strategische zet markeert een nieuwe fase in het ondernemerschap van Laura en voegt een ervaren kampioen toe aan het team van cycleXperience.

Over de beslissing
Na zeven jaar toegewijd de winkel te hebben geleid, heeft Laura besloten dat aansluiten bij cycleXperience de optimale stap is om haar passie voor ondernemerschap en fietsen verder te ontplooien. Haar keuze komt voort uit de wens om meer in teamverband te kunnen werken en niet altijd alleen de kar te hoeven trekken. Hiermee toont ze niet alleen haar ervaring en passie voor ondernemerschap en fietsen, maar ook haar verlangen om deel uit te maken van een hecht team. Ze is enthousiast over de mogelijkheid om niet alleen haar kennis en ervaring te delen met het team van cycleXperience, maar ook over de kansen en mogelijkheden die cycleXperience haar biedt.

Ondernemerschap
“Met enthousiasme kijk ik uit naar de kans om een bijdrage te leveren aan het algehele succes van cycleXperience. Ik ben ervan overtuigd dat deze stap me niet alleen in staat zal stellen mijn persoonlijke doelen te bereiken, maar ook actief zal bijdragen aan de bredere doelstellingen en groei van cycleXperience. Mijn beslissing om deel uit te maken van cycleXperience weerspiegelt niet alleen mijn uitgebreide ervaring en passie voor ondernemerschap en fietsen, maar ook mijn betrokkenheid bij het team in Uden.”

Ontmoeting en Gedeelde Passie
Deze samenwerking is niet zomaar ontstaan; Laura, Johan en Daphny kennen elkaar uit de Mountainbikesport. Onze gezamenlijke passie voor mountainbiken heeft ons samengebracht. In het verleden hebben Laura en Daphny al zij aan zij gestreden tijdens Nederlands, Europese en Wereldkampioenschappen. Deze bestaande band en gedeelde sportieve geschiedenis vormen een sterke basis voor onze samenwerking binnen cycleXperience.

Laura, heeft indrukwekkende prestaties geleverd in de mountainbike sport, met maar liefst twaalf Nederlandse titels zowel in de crosscountry als marathon discipline is ze een echte crack. Deze sportieve prestaties en de ervaring uit het zelfstandig ondernemerschap brengt ze mee naar het team van cycleXperience in Uden. Dat hiermee wederom een kampioen toevoegt aan het “House of Champions” .

Service en garanties
cycleXperience neemt de service en lopende garanties over voor de klanten van LT Sports. De toewijding en kwaliteit die Laura vertegenwoordigde, blijven in het professionele team in Uden zeker behouden.

LT Sports bedankt haar loyale klanten en partners voor zeven jaar onafgebroken steun.

BIKE SERVICE
BIKE ADVIES
COACHING
Laura is een geweldig leuk mens en zeer professioneel. Mocht je een nieuwe mountainbike willen kopen dan is LT Sports een keuze waar je geen spijt van krijgt! Top service.
Mike Opheij