Coaching

Train Slimmer, Niet Harder: Ontdek De Kracht Van BE-MTB

Wereld klasse coaching en persoonlijke begeleiding voor de mountain bike liefhebber.

Start je avontuur met Be MTB’s expert coaching en op maat gemaakte begeleiding. Wij beloven je dat je binnenkort de fietsende versie van Bear Grylls bent 😉

Dit past perfect in een werkschema. Een fulltime baan hebben en toch kunnen verbeteren als atleet is geweldig. Vanaf het begin zag en voelde ik dat Be MTB van hoge kwaliteit is en tegelijkertijd leuk.
Kristien Achten

Jouw MTB-potentiaal

Bij BE-MTB geloven we dat iedereen de potentie heeft een geweldige mountainbiker te zijn. We willen mensen inspireren om hun grenzende verleggen, hun vaardigheden te verbeteren en de schoonheid van de natuur te ontdekken op de mountainbike.

De unieke O.P.S. methode

We bieden professionele mountainbike coaching, ontworpen door wereldklasse MTB kampioene Laura Turpijn. De unieke methode, genaamd ”O.P.S”, richt zich op de observatie, positie en de snelheid van de rijder.

BE-MTB coaching

Maak deel uit van een professioneel team dat jou graag helpt bij het bereiken van jouw mountainbike-dromen. Kies uit workshops en 1-op-1 coaching om de beste resultaten te behalen. 

Klaar om de trails te temmen als een pro?

Met BE-MTB's eigen app heb je alles binnen handbereik om je doel te bereiken.

Het is echt inspirerend. Ik had op mijn leeftijd niet verwacht nog steeds te kunnen verbeteren en zoveel plezier te hebben op de MTB.
Jack van Pol