Zaaltraining

Helaas geannuleerd vanwege Corona maatregelen

ZAALTRAINING

We zouden al weer het 7e seizoen in gaan van de zaaltrainingen bij de HAN Seneca. Echter met de huidige Corona maatregelen kunnen we nu nog niet van start. Zodra we met grotere groepen samen mogen trainen dan gaan we lekker aan de bak.

De trainingsvorm zal iets anders zijn, we zullen werken met een inschrijflijst en dus ook wachtlijst. maximaal 20 personen in de zaal. W-up met voldoende afstand en iets langere herstel tijd tussen de oefeningen zodat materiaal ontsmet kan worden.

  • Seizoen 2020-2021 vanaf begin november tot eind maart
  • Dinsdag avond 18:45- 19:45
  • Han Seneca Kapittelweg 33 Nijmegen
  • Kosten: € 35 euro voor een strippenkaart van 5 lessen die 2 maanden geldig is.

De koude donkere wintermaanden zijn de perfecte gelegenheid om extra te werken aan core-stability (buik en rugspieren) en kracht oefeningen voor onder en bovenlichaam. Mijn visie is dat je een perfecte total workout kan hebben zonder al die dure fitness apparaten, maar eenvoudig in een gymzaal en met je eigen lichaamsgewicht. De oefeningen zijn soms coördinatief zwaar, maar daardoor pak je zoveel kleine spiertjes mee die in vaste toestellen niet aangesproken worden en die op de mtb of bij het hardlopen er wel voor zorgen dat je veel meer balans en minder energie verlies hebt.

Mooi meegenomen is natuurlijk dat je meer kracht kan ontwikkelen en eindelijk eens van de lage rugpijn afkomt. In de lessen zit een opbouw van 4 weken waarbij de arbeids-  rust verhouding steeds korter word. Na afloop word er nog even uitgebreid gestretcht en soms doen we nog een grappig bal spel.   De groepsdynamiek is altijd geweldig er word hard gewerkt maar ook veel gelachen.

Afgelopen winter moesten we de zaaltrainingen eerder beëindigen vanwege Corona maatregelen. Ben daarom creatief aan de slag gegaan met een paar Home workouts ; ze link.. : https://www.youtube.com/channel/UC25F8udiaPdGKSAKetauQgQ?view_as=subscriber

 

Deel deze pagina