Werkplaats

Via ons online contact formulier kun je een aanvraag doen voor de werkplaats. Bellen/ mailen of appen kan uiteraard ook.

Voor de werkplaats aanvragen maken we onderscheid in de volgende themas:

  • Onderhoud en/ of reparatie vraag
  • Advies over aanschaf nieuwe fiets
  • Advies over nieuwe onderdelen (upgrade)

Door de schaarste in onderdelen en fietsen kan het komend jaar zo zijn dat reparaties langer duren dan jullie van ons gewend zijn. Levertijden zijn lang maar we hebben geprobeerd een vooruitziende blik te hebben en onze voorraad aan onderdelen en accessoires is nog nooit zo groot geweest. Echter met versnellingsgroepen variërend van 8 speed tm 12 speed en zo veel diverse merken waaruit een fiets is opgebouwd kan het wel eens een uitdaging zijn. We proberen dit zo goed mogelijk met jullie te communiceren. Maar het kan dus zijn dat bij een reparatie aanvraag net even iets langer doorvragen om zeker te zijn dat we jullie kunnen helpen.

Doordat het repareren steeds meer een puzzel is geworden blijven wij werken uitsluitend op afspraak. We bevestigen dus altijd eerst de aanvraag en maken een afspraak over het brengen van de fiets, wat we gaan doen, eventuele prijs afspraak en via een belletje of sms-je word je op de hoogte gesteld wanneer je trainingsmaatje op 2 wielen, weer klaar staat 🙂

Zoals jullie zien hebben we veel meer beperkte openingstijden dan jullie op het oude adres gewend waren. Op deze manier proberen wij de efficiëntie van werken omhoog te brengen en is winkel en werkplaats echt gescheiden van elkaar. De winkel/ showroom is ook nog nooit zo leeg geweest en helaas houd dat de komende periode nog even aan. Dus om teleurstellingen te voorkomen. app mail of bel… dan proberen we jullie zo goed mogelijk te helpen.

Deel deze pagina