Trainingsbegeleiding

Trainingsbegeleiding

Na vele jaren topsport, een  geweldige samenwerking met diverse top trainers en de ALO sportopleiding als achtergrond, heb ik in de loop der jaren mijn eigen ideeën over trainen ontwikkeld.

Ondertussen begeleid ik meerdere renners- sters. Van wereld beker rijders tot fanatieke amateurs voor iedereen een passend en individueel schema op maat.

Invloeden zoals werk, school, sociale verplichtingen, slechte voeding, blessures, sociale druk etc . Zijn allemaal stressfactoren voor het lichaam en trainen is er ook nog een. Dus een juiste afstemming hierin is van groot belang op de progressie die je wil/ kan maken. Balans is dus de sleutel en de juiste afstemming is goud waard.

Na een uitgebreid intake gesprek waren doelen, trainingsmiddelen, tijd , geschiedenis, evt blessures en ambities worden besproken.   Leg ik mijn manier van werken uit met als hulpmiddel en communicatie middel Trainingpeaks  https://www.trainingpeaks.com/ Daarna ontvang je elke maandag je nieuwe schema van die week. Dmv trainingspeaks vind de communicatie plaats maar opties tot een intensievere samenwerking behoren ook tot de mogelijkheden. Denk aan gezamenlijk trainen, webinar , online meeting.

Wil je meer info over hoe ik hierin werk en wat de mogelijkheden zijn? Ga dan naar https://www.oermtb.com Stuur een mailtje en ik neem contact met je op.

Trainen doe je samen! 

Trainen doe je samen
Finish van een etappe van de Cape epic…
Deel deze pagina