LT Sports.nl | Trainingsbegeleiding
93
page-template-default,page,page-id-93,ajax_updown_fade,page_not_loaded,
 

Trainingsbegeleiding

Na vele jaren topsport, een  geweldige samenwerking met diverse top trainers, de ALO sportopleiding als achtergrond, heb ik in de loop der jaren mijn eigen ideeën over trainen ontwikkeld.

Ondertussen begeleid ik meerdere renners- sters. Of je nu graag wedstrijden rijdt of just toe wilt werken naar 1 doel in het jaar, zoals een etappe wedstrijd of gewoon een Alpenrit. Dan kan ik je hierin helpen met mijn kennis.

Communicatie en feedback vind ik erg belangrijk. Aan de hand van ingevulde schema’s en feedback plannen we de trainingen in. Door te trainen maak je je lichaam eerst een beetje kapot, maar door te rusten zal het lichaam zich aanpassen en sterker worden. Maar hiervoor moet het wel in balans zijn.

Invloeden zoals werk, school, sociale verplichtingen, slechte voeding, blessures, puberteit etz. zijn allemaal stressfactoren voor het lichaam en trainen is er ook nog een. Dus een juiste afstemming in al deze dingen is van groot belang op de progressie die je wil maken.

Wil je meer info over hoe ik hierin werk en wat de mogelijkheden zijn? Stuur dan een mailtje en we plannen een intake gesprek.

Trainen doe je samen!