MTB Trainingen

Geannuleerd vanwege Corona maatregelen

Mountainbike Trainingen

We gaan alweer het 3e seizoen in en zullen er in de periode van eind April t/m September  mountainbike trainingen plaats vinden. Dit zijn een specifiek kwaliteitstraining. Denk hierbij aan interval blokken, start trainingen, kracht blokken maar soms ook een stuk core stability.

LET OP!! Zie Facebook voor last minute wijzigingen!!

De start locatie: Deze zal zijn vanaf het Dutch Bicycle Centre waarin LT-Sports is gevestigd. Vanaf hier vertrekken we richting nieuwe Brug of Waalkade.  Omdat we steeds op kleine afwisselende parcoursen  rijden kan iedereen op zijn eigen niveau mee.

Het principe blijft hetzelfde met een strippenkaart. Je koopt een strippenkaart van 5 lessen a €7,50 per les incl een gezonde zelfgemaakte herstel drank. Deze kaart is 2 maanden geldig dus je bepaald zelf wanneer je wel of niet komt. Elke les word er op de kaart 1 les afgestreept totdat deze vol is.

Programma:

Opbouw van de ongeveer 2 uur durende les.

  • 18:30                 Verzamelen Dutch Bicycle Centre
  • 18:45                 Start training
  • 18:45- 19:15     Infietsen en  (Core stability en mobiliteit)
  • 19:15- 20:30    Specifieke MTB training
  • 20:30- 20:45   Cooling down rustig terug rijdend ff na praten en gezonde herstel shake

Kortom het zijn efficiënte kwaliteits trainingen die in mijn ogen erg geschikt zijn voor iedereen maar mn voor de wedstrijdrijders. Dit zal op een leuke speelse manier gebeuren waarbij de groepsdynamiek erg motiverend zal zijn. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk mits je een eigen mtb/ helm en de juiste kleding hebt.

Dus wil je een goede professionele leuke MTB training, kom dan naar de woensdag trainingen van LT -Sports vanaf het DBC!!

Dutch Bicycle Center
Waalbandijk 8B
6541 AJ Nijmegen

Deel deze pagina