Home2

LT SPORTS IN HET DUTCH BICYCLE CENTRE

Laura Turpijn (meervoudig nationaal kampioen mountainbike) heeft zich gevestigd in het Dutch Bicycle Center. Deze bevind zich in het oude Honig gebouw. Totaal is daar 3000m2 aan fiets-gebeuren ingericht.

Met verschillende losse ondernemers in 1 gebouw, en ieder met zijn eigen specialisme is hierdoor de kwaliteit erg hoog. Laura richt zich naast haar trainingsbegeleiding ook op de verkoop en onderhoud van mountainbikes.

LT Sports weet met jarenlange hands-on ervaring uit de top-sport, precies waar fanatieke sporters behoefte aan hebben, en zorgt hierdoor voor een fantastisch aanbod aan producten en diensten.

[tabs tab1=”Bike Service” tab2=”Clinics & Workshops” tab3=”Training”]

[tab id=1]

MOUNTAINBIKE VERKOOP EN SERVICE

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf, en service van mountainbikes. Wij helpen u om tot een maatwerk fiets te komen, die volledig aan uw wensen voldoet.

Naast de verkoop van top merken, bieden wij een snelle reparatie service aan uw mountainbike.

[/tab]

[tab id=2]

MOUNTAINBIKE CLINICS & WORKSHOPS

Clinics

Al vele jaren geef ik mountainbike clinics aan diverse groepen. Met mijn ALO achtergrond kan ik het lesgeven en het enthousiasme over de mountainbike en de vele techniek die daarbij komt kijken combineren. Dit kan zowel in groepsverband maar ook 1 op 1 in een prive clinic.

Workshops

Fietsen is zo een diverse sport naast de trainingen zijn voeding, krachttraining en met name core -stability, fietshouding en de techniek van de fiets net zo belangrijk. Wanneer dit alles in orde is en in balans presteer je het beste en haal je het meest uit je fiets en materiaal.

[/tab]

[tab id=3]

Trainingen

Na vele jaren topsport en een geweldige samenwerking met diverse trainers en natuurlijk met de ALO achtergrond heb ik in de loop der jaren mijn eigen ideën over trainen ontwikkeld.

Onderstaand een overzicht van trainingen die ik organiseer:
Trainingsbegeleiding
MTB Trainingen
Zaal Training
[/tab]
[/tabs]

[image_with_text_over title=’Dutch Bicycle Center’ image_link=’http://www.ltsports.nl/wp-content/uploads/2016/02/map.jpg’]LTSports in het Dutch Bicycle Center[/image_with_text_over]

Deel deze pagina