Home

LT SPORTS


December  2021 – Gekte in de fietsbranche

Beste klant,

Zoals jullie wellicht weten hebben we wat uitdagingen binnen de fietsbranche en met name in het sportieve segment zoals mtb/ gravel en race. 

  • Door Corona is de vraag naar sportieve fietsen enorm gestegen waardoor productie het niet bij kan houden.
  • Er is een logistiek probleem betreft transport en m.n. zee containers
  • Door Corona uitbraak in de fabrieken waar onze onderdelen vandaan komen, word het productieproces ook nog eens vertraagd.
  • Ook lopen we vanwege logistiek en schaarste in grondstoffen overal tegen prijsstijgingen aan.
  • We hebben onze preorders gedaan dus de fietsen komen wel weer binnen. Onderdelen zijn soms al wel een uitdaging dus het zoeken naar de juiste spullen om jullie geliefde bikes te maken is een intensief proces geworden.

Kortom, de huidige manier van werken geeft wat uitdagingen waardoor het proces langzamer verloopt dan we zouden willen. Maar we doen ons stinkende best jullie op tijd te helpen

Dank voor jullie begrip …. Robin & Aziz en Laura


Laura Turpijn (12 voudig nationaal kampioen mountainbike) heeft zich met haar bedrijf LT-Sports  sinds 2015 gevestigd in het Dutch Bicycle Centre. Echter gaat daar per 1 februari 2022 de stekker uit en hebben we een mooie nieuwe locatie gevonden in Wijchen. En ook dit keer samen met 8 andere fiets ondernemers. Framebouwers, verhuur, bike fitting. Alles onder 1 dak. Dit met onze nieuwe naam The Bicycle Hub  

Doordat elke ondernemer zijn eigen kennis  heeft, is het Specialisme hoog.  LT-Sports richt zich naast de  verkoop en onderhoud van mountainbikes ook op de Coaching van MTB-ers en wielrenners.

Na jaren lange ervaring in de Topsport en een enorme passie voor de Offroad scene deelt Laura graag haar kennis en passie voor de sport in de breedste zin van het woord. Zowel de fanatieke wedstrijd rijder als beginnende biker is van harte welkom.

DIENSTEN

Voor de sportievelingen die een persoonlijke begeleiding willen van hoge kwaliteit, ontstaan vanuit de praktijkervaringen van professionals:

[accordion accordion_type=’toggle’]
[accordion_item caption=”Bike Shop & Service”]

Door onze ruime (praktijk) ervaring met vele merken en componenten, kunnen wij u uitstekend helpen om tot een maatwerk fiets te komen. Daarom bestaat ons aanbod uit kwaliteit bikes voor mensen die het allerbeste willen, als ook voor diegene met een kleiner budget.

Lees verder…

[/accordion_item]
[accordion_item caption=”Clinics & Workshops”]

Al vele jaren geef ik mountainbike clinics aan diverse groepen. Met mijn ALO achtergrond kan ik het lesgeven en het enthousiasme over de mountainbike en de vele techniek die daarbij komt kijken combineren. Dit kan zowel in groepsverband maar ook 1 op 1 in een privé clinic.

Lees verder…

[/accordion_item]
[accordion_item caption=”Trainingsbegeleiding”]

Na vele jaren topsport en een geweldige samenwerking met diverse trainers, en de ALO sportopleiding als achtergrond, heb ik in de loop der jaren mijn eigen ideeën over trainen ontwikkeld.

Ondertussen begeleid ik sinds 2010 renners en rensters. Of je nu graag wedstrijden rijdt of juist toe wil werken naar 1 doel in het jaar.  Een etappe wedstrijd of gewoon een Alpenrit. Zoek je hierin begeleiding, dan kan ik je helpen en met veel enthousiasme mijn kennis delen.

Lees verder…

[/accordion_item]
[accordion_item caption=”Zaaltraining”]

De koude donkere wintermaanden zijn de perfecte gelegenheid om extra te werken aan core-stability (buik en rugspieren) en kracht oefeningen voor onder en bovenlichaam. Mijn visie is dat je een perfecte total workout kan hebben zonder al die dure fitness apparaten maar eenvoudig in een gymzaal en met je eigen lichaamsgewicht.

Lees verder…

[/accordion_item]

[accordion_item caption=”MTB Trainingen”]

Na een zeer geslaagd tweede  jaar vind ook dit jaar in de periode van eind  April t/m September de mountainbike trainingen plaats. Dus een specifiek kwaliteitstraining  op een speelse manier.

Soms ook  met een stuk core stability, wat oh zo belangrijk is!!

Lees verder…

[/accordion_item]

[/accordion]

LAURA TURPIJN

Laura, geboren op 26 december 1978 te Nijmegen, beschikt al van jongs af aan over een gedreven persoonlijkheid, en weet wat ze wil. Door haar affiniteit met mountainbiken en top sport, weet ze meervoudig haar nederlands kampioenschap te behalen. Daarnaast heeft ze zich wereldwijd bewezen door ook internationaal podium plaatsen te bemachten.

Wikipedia:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Laura_Turpijn

MEER WETEN?

Wil je meer weten over onze producten of diensten? Neem gerust contact op, of kom langs!

We zien je graag tegemoet in onze winkel !

– Laura Turpijn

Deel deze pagina