Coaching en Workshops

Al tijdens mijn topsportcarrière werden er al vele MTB-workhsops gegeven voor Sponsoren/ bedrijven en particulieren. Ditzelfde geld voor de individuele trainingsbegeleiding. Het trainen met wattage meters en hartslagmeters en het analyseren van deze data doen we door middel van de Trainingpeaks tool. Een super professionele tool om progressie meetbaar te maken en structuur in jouw week aan te brengen.

Dit is altijd al de kracht geweest van de shop, individueel advies kunnen geven op alle gebieden van de mountainbike sport.

  • Fysieke trainingen; Hoe voor te bereiden op een piek moment (kan een wedstrijd of etappe race zijn, maar ook een Alpentocht met je fiets buddys)
  • De balans houden tussen al je sociale verplichtingen, werk, gezin en trainen
  • De technische skills van het mountainbiken, fiets positie, bochten, lichaamshouding
  • Blessure preventie d.m.v krachttrainingen, mobiliteitsoefeningen bv Yoga, Jongleren ja ja we zijn creatief
  • Materiaal keuze
  • Voedingsadvies; wat eet en drink je onderweg en de kracht van nuchter trainen.
  • Maar ook je lichaam leren kennen en fit en gezond te houden. Leren voelen welke prikkels jij nodig hebt om progressie te maken en waar winst te behalen is.
  • Maar de belangrijkste, door al deze aspecten lekkerder in je eigen lichaam en energie zitten en daardoor meer flowen op de trails

Door de samenwerking met Rick Koekoek en de jongens van Trail Addicts, zijn we bezig gestandaardiseerde trainingsprogramma’s aan te bieden die je kan downloaden in onze eigen applicatie. Oer-MTB. Het doel is hiermee onze ervaringen op gebied van Lifestyle, skills en conditie te bundelen in een toegankelijke applicatie.

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief van Oer-MTB kun je op de hoogte blijven over toekomstige workshops, onze jaarlijks gravel event in Finland. En het live gaan van de applicatie.

Heb je een trainingsvraag of wil je ergens naar toe werken, klik op deze link en vul het contact formulier in.

Deel deze pagina