LT Sports.nl | Clinics & Workshops
81
page-template-default,page,page-id-81,ajax_updown_fade,page_not_loaded,
 

MOUNTAINBIKE CLINICS & WORKSHOPS

Clinics

Al vele jaren geef ik mountainbike clinics aan diverse groepen. Met mijn ALO achtergrond kan ik het lesgeven en het enthousiasme over de mountainbike en de vele techniek die daarbij komt kijken combineren. Dit kan zowel in groepsverband maar ook 1 op 1 in een prive clinic.

Het DBC is een toffe startlocatie maar ook maak ik vaak gebruik van  Sportcenter Het Lierdal in Molenhoek. Vanuit daar zit je direct in de bossen en er is ruim genoeg plaats om de auto te parkeren en na afloop af te sluiten met een drankje en een korte evaluatie. Tevens is er mogelijkheid tot douchen.

Maar uiteraard is het ook mogelijk op ander gewenste locatie te starten.

Onderdelen die aan bod komen tijdens de clinic zijn oa: Bochten techniek, klimmen en afdalen. Een stukje evenwicht en balans op de fiets. Maar ook word er gekeken naar je houding op de fiets en eventuele afstelling.

Voor info en prijzen stuur een mail naar info@ltsports.nl

Hier een video van een Girls Only clinic met Andrea Bosman en van een Kids clinic voor Perima Cycling:

Workshops

Fietsen is zo een diverse sport naast de trainingen zijn voeding, krachttraining en met name core -stability, fietshouding en de techniek van de fiets net zo belangrijk. Wanneer dit alles in orde is en in balans presteer je het beste en haal je het meest uit je fiets en materiaal.

Wanneer je interesse hebt in een workshop in een van de onderdelen of een combinatie van mountainbike clinic en workshop stuur dan een mail. Alles is mogelijk en in overleg passen we het aan zoals jullie het willen.