Clinics & Workshops

MOUNTAINBIKE WORKSHOPS

Na het afronden van de ALO (Academie lichamelijke opvoeding). Was voor mij al snel duidelijk dat het delen van kennis, passie en ervaring iets is waar ik erg blij van word. Wil je werken aan je skills  ,basis houding, vertrouwen in de fiets en lichaamshouding en meer. Of gewoon een uitdagend sportief team/ bedrijfsuitje. Dit kan allemaal.

Onderdelen die aan bod komen tijdens de clinic zijn oa: Balans en lichaamshouding, Bochten techniek, klimmen en afdalen. Aan de hand van niveau maken we dit steeds iets uitdagender waarbij controle van lichaam en fiets voorop staat.

Sinds december 2020 zijn we gestart met Oer-MTB. Een bedrijf wat zich richt op het geven van workshops en Online coaching.

Voor info, prijzen en  workshop dagen ga naar: https://www.oermtb.com

Workshops

Fietsen is zo een diverse sport naast de trainingen zijn voeding, krachttraining en met name core -stability, fietshouding en de techniek van de fiets net zo belangrijk. Wanneer dit alles in orde is en in balans presteer je het beste en haal je het meest uit je fiets en materiaal.

Wanneer je interesse hebt in een workshop in een van de onderdelen of een combinatie van mountainbike clinic en workshop stuur dan een mail. Alles is mogelijk en in overleg passen we het aan zoals jullie het willen.

Clinic voor Kika
Jaarlijkse clinic om geld in te zamelen voor Kikka olv Marcel van Oosterhout
Deel deze pagina