LT Sports.nl | Bike Service
2
page-template-default,page,page-id-2,page-parent,ajax_updown_fade,page_not_loaded,
 

MOUNTAINBIKE VERKOOP EN SERVICE

Door onze ruime (praktijk) ervaring met vele merken en componenten, kunnen wij u uitstekend helpen om tot een maatwerk fiets te komen, die volledig aan uw wensen voldoet.

Daarom bestaat ons aanbod uit kwaliteit bikes voor mensen die het allerbeste willen, alsook diegene met een kleiner budget.

Naast de verkoop van top merken, bieden wij een snelle reparatie service aan uw mountainbike.

Kom gerust bij ons langs om een beter inzicht te krijgen in onze merken en modellen.
Wij zijn gespecialiseerd in o.a. de volgende merken:


ORBEA

Wanneer niets, maar dan ook niets aan jou verwachting voldoet, blijft er niets anders over dan je eigen unieke custom bike te bouwen.

ORBEA

focus_bikes_logo

Focus Bikes

Passie, prestatie en perfectie komen samen in de Focus-filosofie: German Engineered. Duitse ingenieurskunst is een internationaal teken voor kwaliteit.

Het hoogst haalbare op het gebied van ontwerp en technologie wordt bereikt via permanente ontwikkelingen binnen de concurrerende markt. En omdat onze fietsen in Duitsland zijn ontwikkeld, is dit binnen handbereik van alle fietsers die alleen het beste willen.

Focus Bike Collectie

Kona Bikes

Kona Bikes

Kona, een merk wat al sinds 1988 bestaat en dus een van de eerste mountainbike merken op deze aardbol waren.

Het is een echt cult merk. Naast de stoere mountainbikes zijn  hun Road/ Cyclocross/ Trekking en stadsfietsen ook echt de moeite waard. Kona onderscheid zich door een zeer gemakkelijk en direct rijgedrag. Hun jarenlange ervaring op gebied van oa mtb frames bouwen uit zich in een super makkelijk rijgedrag. Een gave fiets met karakter die zich al lang bewezen hebben als top brand.

Kona Bike Collectie

Riesel Design

Riesel Design is een leuk bedrijf perfect om je fiets een persoonlijke “touche” te geven. Ze maken super leuke handige accessoires  die je fiets pimpen. Van zadels tot frame protectie …

Riesel Design

Nieuwsgierig genoeg geworden? Spring gerust eens mijn showroom binnen…